Over ons

"Jouw ontzorgen op jouw mooiste dag"

Arentine Rebel

Ik ben getrouwd en heb 2 lieve kinderen. Mariléne en Daniël. Ik geniet ervan als jij kan stralen op je trouwdag of tijdens een feest. Ooit ben ik begonnen als kapper voor familie en buren. Dat is snel uitgegroeid naar het kappen van bruiden en feestgangers. Het lijkt me prachtig om jouw je mooiste kapsel te verzorgen

Arentine Rebel

Joanne Snetselaar

Ik ben getrouwd met Aris Snetselaar. Ik vind het ontzettend leuk om een mooi bruid of feestkapsel te maken. Al jaren is haren kappen mijn grootste hobby. en is er een leuke klantenkring ontstaan. Ik geniet er enorm van om jou met een bijpassend kapsel op jullie grote dag te doen laten stralen.

Joanne Snetselaar


Van jongs af aan is zijn we bezig geweest met kapsels.
Deze passie is uitgegroeid om jouw kapsel te verzorgen en jou te laten stralen!
In 2015 hebben we van onze hobby ons werk gemaakt, en met veel liefde verzorgen we jou bruidskapsel!

Voor een proefkapsel kom je bij ons aan huis, samen met jou bespreken we wat het beste bij jou past en kunnen we je adviezen welke kapsel het beste bij jou, de vorm van je gezicht en jurk passen.

We hebben een sluier die je kunt gebruiken bij de proefsessie. Op de dag zelf komen wij bij je aan huis, zodat je de dag geheel ontspannen en in vertrouwde sfeer kunt starten.
De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en cursussen gevolgd. Met deze ervaring kunnen wij je geheel ontzorgen en laten stralen op jouw dag!!